Pre Black Friday 2018 Sale | Velkommen til Adidas Sko og Sneakers DK Online Butik!

Leverings Information

Ordrebekræftelse

Når du har bestilt din bestilling, vil du blive præsenteret med en ordrebekræftelsesskærm, der beskriver hvad du har købt, hvor meget det koster og leveringsmuligheder. På dette tidspunkt vil du også blive sendt en bekræftelse via e-mail med angivelse af detaljerne for dine optegnelser. Denne e-mail angiver dog ikke, at din ordre er blevet eller begyndt at blive behandlet eller en bekræftelse på købekontrakt.

Når vi har behandlet din ordre, får du en anden e-mail fra os, der beskriver hvad du har købt og bekræfter, at din ordre er blevet behandlet. Vi vil også informere dig om dit sporingsreferencenummer. Ved at klikke på sporingsreferencelinket, vil du blive taget til kurirens hjemmeside, hvor du kan se fremskridtene i din levering.

Ordresporing

Du kan spore fremgangen i din ordre ved hjælp af et unikt sporingsreferencenummer. Du kan finde dit nummer i din ordrehistorie.

Alternativt kan du finde det unikke sporingsreferencenummer på den email, du har modtaget fra os. Du finder også linket til den relevante sektion på kurerens hjemmeside.

Kurerer vil kræve en underskrift for at sikre sikker modtagelse af dine varer. Hvis du ikke er i stand til at indsamle og underskrive kurerens første besøg, kan de forlade det med en nabo eller på et sikkert sted (dvs. skjult fra syn og beskyttet mod regnen). Et telefonkort vil blive sendt via din dør for at fortælle dig, at dette er blevet gjort. Vores kurerer leverer indtil 9:00 i de fleste områder!

Kurererne vil forsøge at levere op til maksimalt tre (3) gange, og hvis levering ikke lykkes efter det tredje forsøg, returnerer de varerne til os, og vi udsteder en refusion. Vi forbeholder os ret til at genoplade leveringsomkostningerne for genudlevering.

For yderligere information kan du også maile til vores kundeserviceteam, som vil undersøge dette for dig.

Levering af Forudbestillede Varer

Hvis du har bestilt forudbestillingsvarer med en startdato, reserverer vi derefter din samlede ordre til lanceringsdatoen. Den samlede ordre behandles af os på eller før lanceringen.

Levering af Personlige Forudbestillingsartikler

Hvis du har bestilt forudbestillingsvarer med en startdato og anmodet om, at varen skal tilpasses, reserverer vi derefter din samlede ordre til lanceringsdatoen. Forordnede personlige elementer kan ikke returneres (Bemærk venligst, at dette ikke påvirker dine lovbestemte rettigheder). Vi kan ikke garantere 24 timers leveringstider på personlige varer. Vi bestræber os på at behandle din ordre klar til levering til dig på tid, men på grund af den forlængede behandlingstid er det ikke altid muligt. Den samlede ordre vil blive behandlet, når varerne er blevet tilpasset.

Samlet Leveringstid = Leveringstid + Behandlingstid

Det tager cirka flere arbejdsdage for pakkerejser fra vores faciliteter til din destination. Den fedeste leveringstid er 7 dage. Den nøjagtige leveringstid er baseret på rederiets (DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS, Airmail) standard og fragtmetoden du har valgt.

Når din ordre er afsendt, vil du modtage en e-mail, der bekræfter dine varer er på vej, hvilket også vil omfatte et tracking link. Venligst send os din korrekte adresse og gyldigt telefonnummer! Eventuelle tab forårsaget af den forkerte modtageradresse eller kontaktnummer er på kunderne.

Leveringer er underlagt lagertilgængelighed. Hvis vi har et problem med din ordre, såsom manglende tilgængelighed af et emne, ringer vi dig. Hvis du ikke er tilgængelig, sender vi dig en email, der fortæller dig, hvilken handling vi tager. Nogle af vores leveringsmetoder giver det fulde spor af din forsendelse fra afsendelse til leveret og underskrevet af dig. Vi bruger en række luftfartsselskaber for at sikre levering til dig. Vores gebyrer dækker alle porto, pakning og forsikring op til værdien af de varer, du køber.

Leveringsmetode:

Standard Forsendelse: Region, herunder USA, Canada, Det Forenede Kongerige med 7-10 arbejdsdage.

Frankrig, Spanien, Tyskland, Holland, Ukraine, Japan, Belgien, Danmark, Finland, Irland, Norge, Portugal, Sverige, Schweiz med 7-15 hverdage.

Brasilien, Rusland, Italien, Argentina, Chile, Mexico med 20-25 hverdage.

Alle andre lande med 7-25 hverdage.

Behandlingstid

1-3 arbejdsdage (nogle produkter tager 5 hverdage).